ILLY Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram

ILLY Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram

Illy Espressobonen. Cafe?nevrijbonen hebben dezelfde smaak als de illy normale branding maar dan met slechts 0,05% cafe?ne.

Lees meer
7,99 7,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy Koffiebonen Cafeïnevrij - 100% Arabica.

Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak 
De illy cafeïnevrij koffie heeft dezelfde verfijnde eigenschappen als de reguliere branding. Dezelfde aroma’s en smaak. Alleen bevat de cafeïnevrije koffie minder dan 0,05% cafeïne. Dit percentage is meer de helft minder dan wat wettelijk is voorgeschreven. De decafeinato biedt uitkomst als je ’s avonds van een heerlijke espresso wilt genieten, zonder ’s nachts wakker te liggen.

Zacht, nootachtig, fijn in volle harmonie. De koffie tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, elegant en lang aanhoudend. De smaak is veelomvattend, rijk van hazelnoot. Van enig fruitig tot houtaccenten. De nasmaak is vol en lang aanhoudend.

Met de illy koffiebonen Cafeïnevrij branding maak je thuis met je eigen koffiemachine of espressomachine voor koffiebonen een mooie uitgebalanceerde koffie met milde en subtiele aroma's. Afhankelijk van hoe grof of fijn u of uw bonen machine maalt maakt u een heerlijke ristretto, espresso of een lungo.

Voor cafeïnevrij roast is de ILLY koffiebonen blend, bestaande uit negen verschillende Arabicasoorten gebruikt. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de bekende illy blikken verpakt. Deze illy blikken zijn bijzonder goed te recyclen dus u kunt ze gerust weggooien.

100% Arabica

Omschrijving
Al jaren lang staat illy bekend om zijn constante kwaliteit en bijzondere smaak koffiebonen. Koffie van illy wordt altijd onder hoge druk verpakt met behulp van stikstof. Daarom zit de koffie ook altijd in blik. Deze methode geven de koffiebonen een goede houdbaarheid en het heeft een positieve invloed op de smaak.

illy produceert maar één melange, namelijk de best mogelijke die ze uit de natuur kunnen halen. In tegenstelling tot andere branders koelt ILLY de koffiebonen na het branden met koude lucht in plaats van koud water. De 250 grams verpakking koffiebonen is de perfecte oplossing wanneer het verbruik rond 5 - 10 kopjes per dag is. Het blik kan na gebruik worden weggegooid, want metaal laat zich heel makkelijk scheiden van het overige afval.

Naam Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
Merk ILLY
Artikelcode 3370
SKU E-0470
EAN 8003753900551
Conditie Nieuw
Dit product heeft nog geen reviews

Bundel producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
€7,50
20,96 22,45 Toevoegen