De Boekenweek 2022: Je eerste liefde... Weet jij het nog?

8 April 2022
De Boekenweek 2022: Je eerste liefde... Weet jij het nog?
Dirk Jan
Dirk Jan
Eigenaar
De Boekenweek is vandaag van start gegaan en het thema is dit jaar "eerste liefde".

De Boekenweek is vandaag van start gegaan en het thema is dit jaar "eerste liefde". Weet jij nog van je eerste liefde? Die allereerste kop? Niets vermoedend dat je nog altijd je dag hiermee begint? We hebben het natuurlijk over koffie!

Voor Daniel, onze klantenservice manager, hebben de liefde en koffie wel een hele speciale betekenis:


"Het was een grijze dag in april, onze derde date waarbij we de dierentuin bezochten in Arnhem. Hierna nodigde ik haar uit voor een romantisch diner bij de Griek. Ik wilde haar graag verkering vragen, maar stelde het gedurende de dag steeds uit. Na het eten zaten we aan de koffie, waarbij ik haar vroeg: zo onder de koffie, zou jij verkering met me willen? Haar enthousiaste JA! overrompelde me zowat. Het was gelukt! Inmiddels zijn we 11 jaar gelukkig getrouwd, 4 lieve kinderen verder en geniet ik elke dag van heerlijke koffie uit onze DeLonghi espressomachine."

Het spreekt voor zich dat ook jij goed voor je liefde zorgt, daarom weten we zeker dat onze selectie aan onderhoudsproducten een goede match zullen zijn. Zorg daarom deze week extra goed voor je koffie en je koffiemachine. En geniet samen met je grote liefde van een goed boek met heerlijke koffiebonen van Illy.

Fijne Boekenweek!

Team Eccellente