- Vandaag GRATIS REINIGINGSTABLETTEN bij elke bestelling! -
Besteld vóór 23:59 = morgen in huis Gratis verzending > €50!

058 581 2045 | |

Handleiding Eccellente Reinigingstabletten

Handleiding Instructie koffiemachine reinigingstabletten

Deze reinigingstabletten zijn ontwikkeld voor koffiemachines.  Echter... je kan ze voor nog veel meer klusjes gebruiken: verwijderen van koffieaanslag uit een koffiekan of thermos, verwijderen van nare luchtjes uit waterflesjes, verwijderden van thee-aanslag in een theepot. Lees hier de verschillende toepassingen en instructie

Krups EA8150 reinigen

Krups EA8150 reinigen Het reinigen van een Krups EA8150 is vrij simpel. We leggen het uit in 3 stappen. Schoonmaakcyclus Het ‘clean’ lampje gaat continu branden. De schoonmaakcyclus zal automatisch gaan werken. De pomp zuigt bij tussenpozen water op. Deze handeling duurt ongeveer 10 minuten en het ‘clean’ lampje gaat weer knipperen. Duur: 10 minuten.

Recept voor ijskoffie – een heerlijke afleiding

ijskoffie receptZodra de temperatuur enigszins begint op te lopen geniet ik graag van de verfrissing van een ijskoffie. Nu kan je dit in de supermarkt kopen maar veel leuker, en overigens nog lekkerder, is om het zelf te maken. Dit is het recept van mijn favoriet.

9 gekke koffie feiten

9 gekke koffie feitenVerbaas jij je er soms ook zo over? Niet alleen wij van Eccellente maar met ons zóveel mensen die koffie drinken en niet alleen dat – ze zijn er helemaal weg van! Hoe het gemaakt wordt, het aroma, alle soorten en natuurlijk de smaak ervan. Het zijn allemaal dingen die ons fascineren en waar we meer over willen weten. 

Nespresso ontkalken

Nespresso ontkalken

Het ontkalken van een Nespresso koffiemachine is vrij simpel! Ik leg het je in 3 simpele stappen uit!

Artikelen 1 tot 5 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16