Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

058 581 2045 | |

Gaggia Velasca Prestige reinigen

Gaggia reinigen GAGGIA VELASCA PRESTIGEMaandelijkse reiniging van de zetgroep met de ontvettingstablet. Voer deze reinigingsprocedure eens per maand uit of nadat u 500 koppen koffie hebt gezet. - Gebruik een ontvettingstablet voor deze reinigingscyclus.. Let op: Gebruik alleen ontvettingstabletten voor het reinigen. Ze zijn niet geschikt om de machine te ontkalken.

Jura onderhoudsproducten

Originele Jura onderhoudsproducten, de perfecte aanvulling op uw Jura koffiemachine. Het maakt niet uit of u uw Jura koffieautomaat in het huishouden, op kantoor- of voor een commerciële toepassing gebruikt. Jura onderhoudsproducten en Jura CLARIS zijn altijd de beste keuze voor een vlekkeloze werking en langer plezier aan uw volautomatische koffiemachine en staan garant voor de hoogste kwaliteit van de kwaliteit van de bereiding van uw koffiespecialiteit. Hier vindt u alles van Jura CLARIS waterfilters, ontkalkingstabletten en CLARIS waterfiltersystemen.

Saeco espressomachine onderhouden?

Philips Saeco EspressomachineAls eigenaar van een Philips Saeco espressomachine kunt u elke dag genieten van heerlijke koffies. in de ochtend een goede koffie, in de middag een heerlijke Latte of Cappuccino, en op de avond na het eten een sterke espresso? Het kan allemaal!! Om de machine in topvorm te houden is het van groot belang deze goed te onderhouden. Lees hier hoe en wanneer u dit het beste kan doen.

Handleiding Eccellente Reinigingstabletten

Handleiding Instructie koffiemachine reinigingstabletten

Deze reinigingstabletten zijn ontwikkeld voor koffiemachines.  Echter... je kan ze voor nog veel meer klusjes gebruiken: verwijderen van koffieaanslag uit een koffiekan of thermos, verwijderen van nare luchtjes uit waterflesjes, verwijderden van thee-aanslag in een theepot. Lees hier de verschillende toepassingen en instructie

Artikelen 1 tot 5 van 82 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 17